Find din region   Kontakt  
Viser nyhed:
Aase Jensen er årets frivillige 2018: Jeg lægger prisen hos mit hjerte  
Offentliggjort: 20.06.2019

En ildsjæl fra Tirsdagklubben Klim i Nordvestjylland er blevet kåret til årets frivillige i Dansk Arbejder Idrætsforbund. Aase Jensen på snart 70 år har været frivillig siden hun var 14 år, og de sidste mange år som instruktør på gymnastikholdet Tirsdagsklubben i Klim.

Aase Jensen blev overrasket af DAI’s forbundsformand Peer Huniche til et stort møde i foreningen, hvor hun fik overrakt blomster, gaver og en check på 2.500 kroner til foreningen. Hun er årets frivillige i Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI), for sin indsats i 2018.

”Hun var med i et stærkt felt, men hun har været vedvarende i mange sæsoner. Hun fornyer sig, hun har humøret med sig. Og så er hun bannerfører for at få alle med. Hun samler også dem op, som har det svært og får dem med. Og det er det, som vi har brug for, så alle kan få glæde af foreningslivet,” siger Peer Huniche.

Der var medlemmer af hendes egen forening, som havde indstillet Aase Jensen til prisen i DAI, som har cirka 120.000 medlemmer og 737 idrætsforeninger. Ni frivillige var indstillet, men det var altså Aase Jensen, som løb med prisen.

Aase Jensen er glad for at modtage prisen og anerkendelsen.

”Jeg er rigtig glad for prisen. Jeg har været frivillig, siden jeg var 14 år, og det her er et godt skulderklap. Det frivillige har sådan set betydet det meste af mit liv, det fylder meget. Jeg kan bruge prisen til at lægge ind hos mit hjerte”, siger Aase Jensen.

Der er cirka 100 medlemmer i Tirsdagsklubben i dag, som selvfølgelig træner hver tirsdag og har gjort det de seneste 16 sæsoner.

”Hun er en kæmpe ildsjæl og drager omsorg for alle. Hun ved alt, om der er nogle, som har noget man skal være opmærksom på til træningen. At hun har fået foreningen til at vokse og vokse, er jo imponerende. Folk hører jo om hende ude i området, for folk kommer helt fra Thisted til Aalborg for at være med,” siger Grethe Kirketerp Nielsen, som er medlem i foreningen.

Der er fjerde gang prisen uddeles, og Aase Jensen er den første vinder fra Jylland.

Se hende bliver overrasket her

Du kan se den fulde indstilling herunder:

 

Indstilling af Aase Jensen, Tirsdagsklubben, Klim

Vi vil gerne indstille vores fantastiske leder og ildsjæl som årets frivillige.

Tirsdagsklubben i Klim har eksisteret i 16. sæsoner. Klubben mødes hver tirsdag fra 9-11 og er et godt tilbud med motion og livsglæde til alle seniorer og andre interesserede.

Først er der varieret gymnastik til inspirerende musik ledet af en altid veloplagt Aase Jensen.

Bagefter kan man vælge mellem forskellige aktiviteter i form af hockey, petanque, curling, Yoga, m. m., hvor man kan hygge sig, men også få lidt sved på panden. I år har vi haft succes med at inddrage motionscenteret,

Vi slutter af med kaffe og rundstykker og et veldækket kaffebord, der skaber en god stemning . Der bliver sunget et par sange som bidrag hertil.

I årets løb tilbyder vi en udflugt eller et arrangement med underholdning. I år er vi over 100 aktive, og vi er i gennemsnit mere end 70 pr. gang, og det er lige fra alderen 60  til 90 med forskellig fysisk formåen.

Med sin friske facon har Aase på alle måder været primus motor i Tirsdagsklubben siden 2011

Hun er meget engageret og sørger for at få alle med uanset, hvordan ens fysik er.

Hendes gymnastik, er meget inspirerende. Hun fornyr den hele tiden og tilfører nye elementer, og hun sørger for at alle får hele kroppen rørt .

Hendes gode, humor og skægge kommentarer sammen med den skønne musik, får det hele til at glide let ned. Hun må virkelig bruge lang tid på at forberede sig.

Efter gymnastikken, hvor klubben har mange forskellige aktiviteter, fortsætter hun med samme utrættelige energi med et Yogahold.

Klubben vokser og vokser takket være den gode stemning, hun skaber fra start til slut hver tirsdag.

 

Venlig hilsen

på klubbens vegne

Grethe Kirketerp Nielsen

  
17.09.2019 Møde forbundsledelsen og personale
19.09.2019 Møde - Regionsledelsen
24.09.2019 Krolf Komsammen for klubber i Brønderslev Kommune
28.09.2019 DM Krolf 2019
28.09.2019 DM Krolf 2019
04.10.2019 DIF Budgetmøde
Ingen aktuelle kurser.
Navn:
E-mail: