Find din region   Kontakt  
Viser nyhed:
Mogens Damgaard er årets DAI’er  
Offentliggjort: 24.05.2019

Medlem af forbundsledelsen Mogens Damgaard er netop blev kåret til årets DAI’er for hans indsats i forbundet, hvor han især har fokus på Idræt for Sindet. Igennem 22 år har han gjort en forskel som frivillig i DAI.

Det var en overrasket Mogens Damgaard, der til Kultur og Idrætsfestival i Frederikssund pludselig blev hevet op på scenen. Her overrakte forbundsformand i DAI Peer Huniche ham den nystiftede pris som årets DAI’er.

”Mogens er en ildsjæl inden for Idræt for Sindet. Det er noget, han går meget op i og har arbejdet med i mange år. Han er vedholdende og har holdt fast i, at der også skal være plads til psykisk sårbare. Han er med overalt og hjælper foreningerne med problemstillinger i forhold til politikere og får sat Idræt for Sindet på landkortet,” siger forbundsformand i DAI Peer Huniche.

Mogens Damgaard var blevet indstillet af IF Kæmperne i København, og blev klappet op på scenen af en række Idræt for Sindet-foreninger fra Hovedstaden til stævnet. Han har været med som frivillig i DAI siden 1997, og står bl.a. som drivkraften bag Idrætsfestival for Sindet i Vejle.

”Det er vel den største anerkendelse man kan få i DAI. Jeg blev rigtig glad og rigtig overrasket. I alle de der lidt sure stunder i den der cirkusmanege, jeg befinder mig, så betyder det noget at blive anerkendt på den her måde, så glemmer man alle de sure ting. Det her er det hele værd. Det rykker og det kan noget. Det betyder meget, at det er en IFS-forening, som har indstillet mig – det område står mig nært. Så det sætter jeg meget stor pris på”, siger Mogens Damgaard.

I løbet af juni vil vinderen af den anden pris i DAI, Årets frivillige, blive offentliggjort.

 

Herunder er indstillingen fra IF Kæmperne

Indstilling til ”Årets DAI’er”

Jeg vil gerne indstille Mogens Damgaard til prisen som ”Årets DAI’er for hans arbejde i Forbundsledelsen, med Idræt for Sindet, og for hans støtte til Idrætsforeningen Kæmperne af 1998 gennem hele 2018.

Mogens er en vaskeægte ildsjæl, der brænder for at skabe bedre vilkår for Idrætten og foreningsverdenen generelt – men i særdeleshed for Idræt for Sindet og psykisk sårbares muligheder for at dyrke idræt. Med en beundringsværdig optimisme og et stort engagement udfører han et stort og vigtigt arbejde – et arbejde, som han også er god til at skabe synlighed omkring. Følger man Mogens på de sociale medier, får man et spændende indblik i verdenen omkring Idræt for Sindet gennem hans mange opslag, som altid starter med ”I DAI tjeneste”.

Han er med når Idrætsforeninger fejrer jubilæum. Han er med når der afholdes budgetmøder hos DIF. Han er med når bosteder bliver idrætscertificeret. Han er med til motionsløb og til konference på Christiansborg. Herudover står han også for koordineringen af årets Idrætsfestival for sindet, som samler Idræts for Sindets foreninger fra hele landet. Han tager land og rige rundt, men yder også en indsats uden for landets grænser med CSIT, Word Sports Games. Og meget meget mere.

Herudover har Mogens været en kolossal støtte for vores forening, og for mig som koordinator, da jeg gik ned med stress. Som rådgiver gør han brug af sin åbne og coachende personlighed - man kan altid ringe og få en snak. Sidst men ikke mindst, så går han forrest i den politiske kamp for at skabe bedre rammer og vilkår for vores forening i Københavns Kommune – og han bliver ved, uanset hvor mange blindgyder, vi løber ind i.

Mogens brænder for fællesskaber og for at skabe en verden af gode idrætsoplevelser, og derfor mener jeg, at han fortjener prisen som ”Årets DAI’er”

  
19.08.2019 Regionsmesterskab Krolf Individuel
28.08.2019 Seniorcamp 2019
28.08.2019 Årsmøde Dart
29.08.2019 CSIT ExCom
30.08.2019 Puljevinderfinalen Holdturnering
06.09.2019 DAI Beach Party 60+
Ingen aktuelle kurser.
Navn:
E-mail: