Find din region   Kontakt  
Viser nyhed:
Indstil "Årets frivillige" og "Årets DAI'er" - store præmier på spil  
Offentliggjort: 18.02.2019

Årets frivillige DAI’er skal igen i år kåres, og I år har vi besluttet at splitte prisen op, så vi både kan anerkende én, som gør et afgørende stykke arbejde i en DAI-forening og én, som gør et afgørende stykke arbejde i DAI, enten i region, udvalg eller forbund. Førstnævnte vinder prisen som "Årets frivillige" og sidstnævnte "Årets DAI'er". Vi håber på masser af indstillinger for det gode arbejde, der hver eneste dag får DAI’s foreninger og organisation til at køre rundt. Her kan du se mere om kriterierne, når du indstiller hende eller ham, som du synes har været en fantastisk frivillig i 2018. 

Hos DAI vil vi gerne hvert år hylde det gode frivillige arbejde. Kåringen er en anledning til at hylde de frivillige, der gør en forskel ude i foreningerne, regionerne, udvalgene, forbundet og ja, overalt hvor der laves frivilligt arbejde i DAI. Udvælgelsen af årets DAI’er sker på baggrund af den frivillige indsats, som personen har gjort i året 2018. 

”Frivillige er fundamentet i DAI såvel i foreningerne som organisatorisk. Vi vil gerne anerkende både det glimrende arbejde i foreningerne og i regioner, udvalg og forbund, og derfor indfører vi i år to priser. Vi håber, at vores medlemmer vil hjælpe med at udpege nogle gode kandidater, som kan være et forbillede for andre frivillige,” siger DAI’s forbundsformand, Peer Huniche.

Sidste år var det Allan Hansen fra Glostrup, som løb med prisen.

”Det betyder noget helt særligt at blive anerkendt og rost af dem, som man går op og ned af til daglig. Det giver ekstra blod på tanden. Når man er frivillig er det fordi, man kan lide arbejdet - og så ligger det naturligt at man stiller op, når der er brug for det. Man gør det ikke for at blive påskønnet, men fordi man kan lide det,” siger Allan Hansen, som er frivillig i IF32 Motion og Trivsel i Glostrup.

Medlemmerne indstiller kandidater
Valget af "Årets frivillige" og "Årets DAI'er" vil udelukkende foregå på baggrund af de indstillinger, som forbundsledelsen modtager. Det er derfor medlemmernes indstillinger, der danner grundlag for, hvem der endeligt vinder prisen, så det er bare med at komme i gang og indstille ham eller hende i jeres forening/region/forbund, der har fortjent et ekstra skulderklap. ”Årets frivillige” modtager en gave samt en anerkendelse i form af et tilskud på 2.500kr, der går til foreningen, hvor ”Årets frivillige” er frivillig. "Årets DAI'er" modtager en gave. Når forbundsledelsen har modtaget alle indstillingerne vil de træffe beslutningen om, hvem af de indstillede kandidater, der skal løbe med den fornemme titel ”Årets frivillige i DAI”.

Kriterier for at blive ”Årets frivillige” og "Årets DAI'er"
Hvilke opgaver personen, der indstilles udfører, kan variere bredt. Det vigtigste er, at du indstiller en person, som gør en forskel med hans eller hendes engagement og indsats. Det kan være lige fra vandbærer til kasserer til forbundsformand. For at indstille en person kræver det, at man skriver minimum en halv A4-side og max en hel med sin begrundelse for, hvorfor vedkommende har fortjent prisen. Man må gerne være flere afsendere på den samme begrundelse. Hvis indstillingen ikke indeholder en udførlig begrundelse, vil personen ikke have en chance for at vinde prisen.

Deadline for indstilling

Sidste dato for at indstille kandidater til årets frivillige i DAI er fredag d. 29. marts 2019. Der kan indstilles kandidater til priserne ved at skrive en mail til DAI på: jimmy@dai-sport.dk sammen med en begrundelse (Læs kriterier ovenfor).

  
17.09.2019 Møde forbundsledelsen og personale
19.09.2019 Møde - Regionsledelsen
24.09.2019 Krolf Komsammen for klubber i Brønderslev Kommune
28.09.2019 DM Krolf 2019
28.09.2019 DM Krolf 2019
04.10.2019 DIF Budgetmøde
Ingen aktuelle kurser.
Navn:
E-mail: