Find din region   Kontakt  
Viser nyhed:
Studiebold får vokseværk  
Offentliggjort: 24.01.2019

Det nye koncept i DAI, Studiebold, buldrer igen derudaf på Fyn og i Jylland. På et år er turneringen blevet næsten dobbelt så stor og målet er at være landsdækkende i 2020.

Siden midten af januar har der været fuld gang i Studiebold, som er en ny indendørs fodboldturnering i DAI, hvor studerende og studier kæmper mod hinanden i indendørs fodbold. I år er antallet af studier gået fra syv til 12 med hold fra Odense, Kolding, Fredericia, Aarhus, Vejle og Jelling.

”Det er et nyt koncept, som der ikke er noget lignende af på markedet. Der er en meget stor interesse for fodbold hos de studerende, særligt når der er et socialt tvist på arrangementerne, så det er oplagt. Næste år er målet, at det skal være nationalt, det vil sige med uddannelser på Jylland, Fyn og Sjælland og i alle fem regioner”, siger initiativtager og idrætskonsulent Andreas Thiesson fra DAI.

Nemt at finde frivillige

En af de store udfordringer i idrætsverdenen i dag er at finde gode frivillige kræfter, men det er lykkes over al forventning for Studiebold, som har 30 ildsjæle, der hjælper til med alle facetter af turneringen. De har fundet fodboldinteresserede på de enkelte uddannelser, nogle gange i samarbejde med eventkoordinatorer eller studiebyskoordinatorer i de enkelte byer.

”Jeg tror, at det er fordi, at det er en afgrænset periode man forpligter sig til, og koncepter er meget let tilgængeligt. Uden selv at skulle opfinde den dybe tallerken, så kan du afholde et rigtig godt stævne, fordi der er skabeloner og gode aftaler. Vi som forbund støtter op, og vi har en god aftale med State. Der er lavet det forarbejde som skal til, så man ikke skal bruge tid på unødvendig administration,” siger Andreas Thiesson.

Studiebold har også fået sin egen hjemmeside, som du finder på www.studiebold.dk

Og så kan du følge med i seneste nyt på deres facebookside her: https://www.facebook.com/studiebold/

Hvis jeres studie skal være med næste år, så kontakt Andreas Thiesson på tlf. 28706434

  
24.04.2019 Fjercup 2019 i Holbæk
24.04.2019 Inspirationskursus Stolegymnastik
25.04.2019 Regionsgeneralforsamling - DAI Syddanmark
25.04.2019 Regionsgeneralforsamling - DAI Syddanmark
27.04.2019 Senioridræt - inspirationsdag til udendørs aktiviteter
03.05.2019 DIF Kongres
Ingen aktuelle kurser.
Navn:
E-mail: