Find din region   Kontakt  
Viser nyhed:
Ny forbundsledelse fokuserer på udvikling frem for drift  
Offentliggjort: 22.12.2017

I weekenden er den nye forbundsledelse trådt i arbejdstøjet og har fået fordelt ansvarsposterne. Samtidigt har forbundsledelsen også besluttet, at fokus fremover bliver på politisk udvikling af forbundet og de store linjer og i mindre grad drift.

Den nye forbundsledelse holdt deres første møde i weekenden d. 15.-16. december, hvor ansvarsposter og arbejdet de næste tre år blev diskuteret og delt. Det bliver lagt meget vægt på, at se på de store perspektiver i arbejdet og møderne fremover.

”Vi gør ikke det, som forbundsledelsen plejer. De næste tre år, vil vi have fokus på udvikling frem for drift. Hvad er de store politiske spørgsmål, som skal understøtte regionerne og eksterne samarbejdspartnere? Når vi på forbundsledelsesmøderne snakker om noget fremover, skal det have betydning for alle vores foreninger – ikke bare, hvad der sker i en enkelt. Det er det store fællesskab, det handler om”, siger forbundsformand Peer Huniche.

Men det betyder ikke, at det bliver en egenrådig forbundsledelse, der kommer til at stå i spidsen for forbundet. Tværtimod vil de være meget lydhøre over for input og udfordringer fra andre dele af DAI og medlemsforeninger.

”Vi vil lytte til og opfange, hvad regioner og foreninger efterspørger, så vi kan understøtte deres arbejde. Vi vil have konsulenterne mere på banen, og vi vil lytte til, hvor de oplever og ser udfordringer”, siger Peer Huniche.

Her kan du se fordelingen af ansvarsposter i den nye forbundsledelse

  
27.10.2018 Bowling - stævne 2
27.10.2018 Zumba-event i Randers
02.11.2018 Møde i samarbejdsudvalget
07.11.2018 IFS Efteruddannelsesdage for koordinatorer og idrætsmedarbejdere
07.11.2018 Efteruddannelsesdage for idrætskoordinatorer og idrætsmedarbejdere (Tilmeldingsfrist 24. ok.)
10.11.2018 Senioridræt - Inspirationsdag for undervisere og andre bevægglade seniorer
07.11.2018 Efteruddannelsesdage for idrætskoordinatorer og idrætsmedarbejdere (Tilmeldingsfrist 24. ok.)
15.01.2019 Fysisk Aktivitetskonsulent uddannelse Januar 2019 (Tilm. frist 1. december)
Navn:
E-mail: