Find din region   Kontakt  
Viser nyhed:
Kongres: Ny forbundsledelse i DAI  
Offentliggjort: 11.11.2017

D. 11. november blev der afholdt kongres i Dalum i Dansk Arbejder Idrætsforbund. Der blev valgt en ny forbundsledelse, som de næste tre år skal stå i spidsen for DAI. Der er flere nye ansigter og en helt ny forbundsformand.

Forbundsleden har deres første seminar i midten af december, hvor de vil beslutte, hvordan fremtidens udfordringer skal angribes i DAI.

Den nye forbundsledelse ser således ud:

Forbundsformand:

Peer Huniche (Idrætsforeningen Vikingerne)

Medlemmer:

Sonja Søe Bergmann (Bowleren)
Birthe Henriksen (Arbejdernes Tennis Klub)
Peter Rasmussen (Rolfsted IF)
Mogens Damgaard (Herlev Tennis Klub)
Eddy Marrup (B 70 Hallund)
Flemming Birkemosegaard (Ledøje – Smørum Krolf)

 

Her er talen, som den nye forbundsformand Peer Huniche holdt på kongressen.

Indledningsvis vil jeg gerne takke kongressens deltagere og ikke mindst den afgående forbundsledelse for opbakningen til mit kandidatur, som ny forbundsformand for Dansk Arbejder Idrætsforbund, DAI. En post, som jeg både er ydmyg og beæret overfor. Så har jeg samtidig den største respekt til jer foreningsledere, der med jeres utrættelige engagement fører DAI´s visioner ud i livet. Jeg glæder mig virkelig til samarbejdet.

En ny forbundsledelseskal naturligvis have en vision og retning for den næste 3-årige periode, der i sin ramme væsentligt er bundet op ad det netop vedtagne arbejdsprogram og strategiaftalerne med Danmarks Idrætsforbund. Den nye forbundsledelse har taget arbejdstøjet på til denne vigtige opgave, som vi står over for, og har allerede aftalt et forbundsseminar den 15. og 16. december 2017. Vi er i gang.

At bygge bro mellem forbundsledelsen/regionsledelser samt foreningerne er vigtigt, hvis vi skal lykkes med det visionære arbejde. Jeg vil derfor signalere et ”vi”, idet vi alle skal have det fornødne ejerskab, til at løfte opgaven. På de indre linjer i Brøndby – Idrættens hus vil det være i et tæt samspil med forbundssekretæren (Palle), administrationen og konsulenterne, der i hverdagen udgør det nære og tætte samspil med regionerne og vores mange foreninger.

DAI - skal fortsat fastholde sit nuværende DNA – en stærk værdi og til stadighed gøre den forskel, der igennem aktiviteter tilbyder medlemmerne en verden af gode oplevelser. Det skal fortsat være sjovt og berigende at være frivillig - og rammerne til det skal være tilstede.

Fokus på forbundsledelsens opgaver – Vi skal fortsat være i førerposition på det sociale ansvar igennem senioridræt og personer med en sårbarhed (psykiske vanskeligheder). Vi skal fastholde og videreudvikle den ”almindelige idræt”, og fortsat være et stærkt engageret tværidrætsligt DAI forbund. Med andre ord – forbundsledelsen vil ikke kun nøjes med pointtrøjen i et cykelløb – vi vil iklæde os den gule førertrøje, og være de bedste ambassadører i vores samspil med DIF og andre samarbejdsparterne.

Afslutning - jeg vil gerne takke den afgående forbundsformand og de øvrige i forbundsledelsen for den måde, som I har taget mig ind i DAI på. Og Jan du ønskes alt muligt held og lykke med dit fremtidige virke, og jeg er fortsat glad for, at vi kan holde på dig omkring fodbolden i Region Hovedstaden. Og til jer kongresdeltagere tak for jeres opmærksomhed, på gensyn.

  
24.11.2018 Senioridræt - 3 trin rabat om fødder
25.11.2018 Tur til Playitas
25.11.2018 Bowling - stævne 3
26.11.2018 Førstehjælpskursus for frivillige idrætsinstruktører (Frist 20. nov. )
27.11.2018 Møde i forbundsledelsen
03.12.2018 Fodboldmøde - region Hovedstaden
15.01.2019 Fysisk Aktivitetskonsulent uddannelse Januar 2019 (Tilm. frist 1. december)
Navn:
E-mail: