Find din region   Kontakt  
Viser nyhed:
Dansk Arbejder Idrætsforbunds Åbne Bowling Landsstævne.  
Offentliggjort: 26.11.2014

Dansk Arbejder Idrætsforbund (DAI) Region Hovedstaden var i år arrangør af Det åbne Landsstævne i Bowling i weekenden 25.-26. oktober. Stævnet blev afholdt i Glostrup Bowling Center og blev hele vejen igennem et meget vellykket arrangement.

DAI består af i alt 5 regioner, Hovedstaden, Syd-, Midt- og Nordjylland, der alle var inviteret. Endvidere indgår Region Sjælland, men desværre uden Bowlingafdeling. Ligeledes var inviteret klubber/foreninger udenfor DAI.

Der deltog hver spilledag ca. 100 spillere, hvoraf 10 var fra andre regioner end Hovedstaden.

Region Hovedstaden inviterede i modsætning til de øvrige landsdækkende stævner til hold bestående af 2 spillere i stedet for de sædvanlige 3 for på denne måde at få flere med fra disse regioner.

Et vellykket arrangement.

Lørdag blev holdturneringen afviklet med i alt 50 hold fordelt over 4 starttidspunkter og inddelt efter holdsnit i rækkerne A-B-C og D. Der var mange rigtig spændende kampe mellem de enkelte hold, der alle kæmpede om medaljer i disse rækker og ikke mindst om Landsmesterskabet med højeste antal væltede kegler.

Søndag blev om muligt endnu mere spændende, da det nu gjaldt den Individuelle titel for henh. herrer og damer. De ca. 100 spillere  blev ligeledes her inddelt efter personligt snit i rækkerne A-B-C og D. Her blev konkurrencen endnu mere intens, da der denne gang stod den personlige prestige på højkant. Der blev sat en del personlige rekorder med væltede kegler helt op til 268 keglepoint af i alt 300 mulige.

I modsætning til holdturneringen var der såvel Dame- som Herrerækker. Der blev uddelt GULD, SØLV og BRONZE i hver række samt POKALER til Landsstævne Mestrene for  højeste antal væltede kegler for både hold og individuelt.

Medaljer og Pokaler blev søndag eftermiddag uddelt af Region Hovedstadens ny tiltrådte formand Flemming Knudsen.

Landsmestre blev:

Hold: Christian Friis og Frederik Svensson, Game On

Damer: Dorte Bernhardt, Game On

Herrer: Patrick Markussen IF-32

De øvrige resultater kan ses på region Hovedstadens bowling hjemmeside.


Stævne med høj standard

Traditionen tro bliver de enkelte spillere, der opnår 200 keglepoint og derover i de enkelte serier  råbt op i hallens højtaleranlæg og der var virkelig ”run” på mikrofonen. Det blev til alt 77 serier med 200+ keglepoint. Heraf blev enkelte spillere nævnt mere end 1 gang så  ja, høj standard.

Høj standard var endvidere festarrangementet lørdag aften, der også blev holdt i Glostrup Bowling Center. Køkkenet havde tilberedt en meget fin festmenu og med lidt indlagt underholdning til desserten blev aftenen afsluttet med som sædvanligt en festlig  omgang Cosmic Bowling med køkkenchefen som Disc Jockey. Der blev væltet adskillige  Pink farvede 1’ kegler med derefter stribevis af ”Flydende Saltlakridser On The House”.

Region Hovedstadens Bowlingudvalg takkede søndag eftermiddag for et pænt fremmøde og god opbakning fra klubberne for et vellykket Landsstævne med et på gensyn næste år.

  
17.09.2019 Møde forbundsledelsen og personale
19.09.2019 Møde - Regionsledelsen
24.09.2019 Krolf Komsammen for klubber i Brønderslev Kommune
28.09.2019 DM Krolf 2019
28.09.2019 DM Krolf 2019
04.10.2019 DIF Budgetmøde
Ingen aktuelle kurser.
Navn:
E-mail: