Find din region   Kontakt  
<
IFS - Instruktøruddannelse Trin 1 og Trin 2
03.09.2018

IFS Instruktøruddannelsen, Trin 1 og Trin 2

Vi er i øjebikket i gang med at revurdere vores instruktøruddannelse, som fremadrettet vil blive ændret så de bliver mere disciplinopdelt.
Nedenstående er første skridt på vejen, der vil komme mere senere.

Alsidig boldspils instruktøruddannelse
Kursusbeskrivelse :
Mere end 300 kursister har allerede gennemført Dansk Arbejder Idrætsforbunds instruktøruddannelse, som sigter efter at skabe endnu større glæde ved idrætten og samtidig sikre, at den bliver varetaget kvalificeret. Det er en oplagt måde at styrke den fysiske aktivitet i idrætsforeningen, kommunen eller regionen med dygtige instruktører, som ved, hvordan man tilpasser idrætten til mennesker med psykiske vanskeligheder og samtidigt kan uddannelsen også give psykisk sårbare nye kompetencer og muligheder.

Udbytte
Deltagerne bliver i stand til at fungere som instruktører i idrætsforeninger og sætte gang i idrætsaktiviteter.

Målgruppe
Uddannelsen er målrettet både psykisk sårbare, medarbejdere i socialpsykiatrien og andre med ønske om at løfte sine kompetencer inden for idræt tilpasset psykisk sårbare.

Undervisere
Underviserne er exam. scient i idræt fra Syddansk Universitet, Odense og Institut fra Idræt, Aarhus. De har derudover alle et stort engagement i foreningsidrætten.

Fra DAI deltager en kursusleder, således at der altid vil være én at tale med, hvis der er behov for det.
Indhold

Undervisningen er både praktisk og teoretisk og deltagerne får en alsidig og solid introduktion til at blive Idrætsinstruktør. På uddannelsen oplever deltagerne idrætsgrenene på egen krop og får undervisning i, hvordan idrætten kan justeres og tilpasses deres målgruppe. Uddannelsen består af tre dage. To sammenhængende undervisningsdage og en efterfølgende erfaringsudvekslingsdag. Efter de første to dage får kursisterne en opgave udleveret, som fordrer at instruktørerne kommer ud i praksis med deres nye viden.

Dette kursus er med linjefaget - Tilpasset boldspil/boldbasis:
Et kursus med fokus på at bruge bolden og legen til at engagere og inspirere og få så mange som muligt i gang med idræt og bevægelse, med fokus på holdspil. Der vil blive undervist i volleyball, cachibol, krolf, disc golf, motionsfodbold - gå-fodbold, floorball, badminton. osv.
Efter kurset i boldbasis vil instruktøren være i stand til at igangsætte og tilpasse boldspil efter deltagernes behov, samt være bedre rustet til at kunne varetage motiverende og inspirerende boldspilsaktiviteter.
Kursets første to dage afvikles mandag d.1.10. og tirsdag d.2.10. i Hafnia Hallen – Julius Andersens Vej 6, 2450 København SV. Det er muligt at tilvælge en overnatning mellem kursets to dage – kontakt Idrætskonsulent Jesper Nielsen for information herom.
Kursets erfaringsudvekslings dag afholdes den 5. november kl. 10.00 i Hafnia Hallen.

Tilmelding
Du tilmelder dig online her på vores hjemmeside:
www.dai-sport.dk (se under ”Uddannelse”).
Husk at udfylde alle felter omhyggeligt, især mailadresse, idet der automatisk fremsendes en bekræftelse til den indtastede mailadresse.

Betaling
Betaling foregår samtidig med at man tilmelder sig. Ved tilmelding kan vælges om man vil betale med kort, via bankoverførsel eller EAN.
Sidste frist for tilmelding er den 18. oktober 2018 Efterfølgende fremsendes deltagerliste, info m.v.


Kursuspris for DAI-foreninger/projekter:
1195 kr

Kursuspris for ikke-DAI foreninger:
1695 kr

Kontakt:
IFS-konsulent, Lisbeth Crafack, tlf. 2045 9169 eller e-mail, lisbeth@dai-sport.dk.


    
  
26.03.2019 IF Limone Cup 2019 - Indendørsstævne
04.04.2019 Idrætsmøde Tennis
04.04.2019 Møde i forbundsledelsen
09.04.2019 Aalborg Cup 2019
10.04.2019 Uofficielt DM i Volleyball
13.04.2019 Bowling - stævne 8
Ingen aktuelle kurser.
Navn:
E-mail: